Latinsky
Carassius carassius

Hmotnost v závislosti na délce

cm2130405060
kg0.250.691.291.782.32

Rozšíření a výskyt

Karas obecný je rozšířen v celé střední a východní Evropě včetně severovýchodní Francie. U nás je obecně rozšířeným druhem, jeho výskyt je však místní, vázaný na tůně, odstavená ramena, zabahněná jezírka a návesní rybníčky.

Galerie

Úlovky

Více úlovků

Témata

Více témat (9)

Rybářské recepty

Vaření karasi vaření
Reklama