Složení:

bolen (kapr, amur, lín, sumec, candát), hladká mouka, kakao, máslo, olivový olej, cibule, česnek, chilly paprička, loupaná rajčata, máta, citrón, rybí koření, pepř, sůl.

Postup:

Rybí filety osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme hodinku odležet v lednici. Poté porce zaprášíme hladkou moukou a orestujeme na pánvi v rozpalene směsi másla a oleje. Mezitím si připravíme kakaovou salsu. Do mixéru vložíme> oupana rajčata, třený česnek, mátu, dvě lžičky kakaa, cibuli, chilly papričku, pepř a sul a vse rozmixujeme na pyré. Vzniklou omáčkou přelijeme opečené porce ryby. Podáváme s pečeným bramborem, rýží nebo čerstvým pečivem.

Hodnocení receptu 0x:

Reklama