Složení:

300 až 400 g masa ze sumce, červenou papriku, 4 rajčata, cibuli, 100 g hub, 2 stroužky česneku, lžičku worcesteru, lžíci kečupu, sladkou červenou papriku, pepř, sůl, pažitku a olej.

Postup:

Maso ze sumce zbavíme kostí, odstraníme kůži (případ ně tuk) a nakrájime na kostky o hraně 2-3 cm. Kostky osolíme, pro mícháme s utřeným česnekem a červenou paprikou.

Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou a oloupeme. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme nakrájená rajčata, papriku a houby, směs ochutíme solí, pepřem a dusíme doměkka. Necháme část tekutiny odpařit, vložíme kostky rybího masa a dusíme 2-3 mi nuty, aby se rybí maso nerozpadlo. Na závěr směs ochutíme worces terem, kečupem a případně dosolíme či opepříme. Hotovou směs navršíme na topinky a posypeme nasekanou pažitkou.

Hodnocení receptu 0x:

Reklama