Založeno: 13.5.2018 v 16:10, Správci: Korel,

Korel Svitavy, 9/26
offline
Barva brcal,cesnek jatra

Galerie tématu

Odpovědi skok na konec

Prvni bolie13.5.2018 v 16:14 #1
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Zdar, mohl bych poprosit o recept, zrovna dneska jsem dával příspěvek, jestli někdo dělá vlastní
Prvni bolie13.5.2018 v 16:19 #2
DRBYG Cvikov II, 3/2
offline
Taky bych prosil recept. Děkuji.
Prvni bolie13.5.2018 v 16:36 #3
Korel Svitavy, 9/26
offline
Zaklad je podle receptu ,viz odkza o par prispevku nize,jen jsem pouzil misto sladke sul,pepr ,pul hlavicky cesneku a par jater co sbylo pp detech od obeda,vse pres lis na cesnek nalisovano do vajec se soli a peprem,rozmichano,odlezeno,barva zelenA,dle me pro ryby prirozenejsi,ale je to pokus..a jeste do tech vajec pernikove koreni k tomu s pernikem a cesnekem mam jen dobre zkusenosti,takze vilba udelat tento mix neni nahoda,jde ale pouze o pokus..pak pridano vlocky,krupice a kukuricna strouhanka
Prvni bolie13.5.2018 v 17:31 #4
Korel Svitavy, 9/26
offline
Patvary pekny..
Prvni bolie13.5.2018 v 19:01 #5
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Každopádně vypadá to zajímavě, snad to bude mít úspěch
Prvni bolie13.5.2018 v 20:16 #6
Korel Svitavy, 9/26
offline
Po uschnuti voni jako jatrove knedlicky,pekne korenene,barva byxh rekl snad dobra. A jater je tam jenom tak 3 kouskyale aroma dobre s tim cesnekem a pernikem..u idime co to udela ve vode..rozpustnost hodinu po schnuti je cca hodinu a pul do zmeknuti..do rozpadu jsem necekal,takze myslim ze druhy den minimalne 3 hodiny v pohode vydrzi
Prvni bolie16.5.2018 v 14:21 #7
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Tak jsem dneska skoušel, tak se uvidí 😀
Prvni bolie16.5.2018 v 15:36 #8
Korel Svitavy, 9/26
offline
Tak ksem zvedav,jakou prichut jsi delal?my ted chytli nejspis treni x krat u vody a ani poradnej zaber za cca 20 hodin ve dvou lidech 4 pruty..nebrali nic ale vubec nic,obcas nejakej potah,ani foulacky,rohlikace zizaly,
Prvni bolie16.5.2018 v 17:32 #9
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Já jsem skoušel játra česnek a pak ovocné s anýzem
Prvni bolie16.5.2018 v 23:01 #10
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Korel- tak jsem přišel z práce, šáhnu na koule a oni jsou stále gumové - může to být tím, že jsem je neměl dost dlouho na páře??
Prvni bolie17.5.2018 v 17:26 #11
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
??
Prvni bolie17.5.2018 v 19:36 #12
Korel Svitavy, 9/26
offline
Tvrdnou postupne ja je mam uz pekne tvrde ale vnitrek porad gumovej..je to tak i k.
Prvni bolie17.5.2018 v 20:52 #13
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Dobrá tak uvidíme a vaříš nebo jen napařujes
Prvni bolie18.5.2018 v 11:01 #14
Korel Svitavy, 9/26
offline
Naparuju,dnes jdu delat dalsi koule..ty by meli byt chytavejsi
Prvni bolie18.5.2018 v 11:55 #15
Le2 Hradec Králové, 4/19
offline
Já teď dodělávám cca půl kila těch jatrovejch, těsto jsem měl dva dny v lednici a je krásně rozleželé a koule nepraskají

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama