Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/138
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi:

Uzení ryb25.11.2021 v 20:22 #1792
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Duhan> ten divočák musel byt ale velkej bejk 😂😂😂
Uzení ryb25.11.2021 v 20:09 #1789
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Duhan> ..👏 vypadají hódně silně jedle👍

Upraveno: 25.11.2021 v 20:11

Uzení ryb25.11.2021 v 19:59 #1787
Duhan Hostomice, 1/585
offline
Hele kluci, nemám u sebe recept, tak to bude cca, co vím z hlavy
Tuším,
40% hovězí maso (tady byl divočák)
30% vepřové maso
25 % vepřové sádlo hřbetní ( největší voser, nakrájet kostičky)
5% uzený špek.

Koření, beru z masoprofit, hotové, je to pořád stejné, když jsme brali koření každé zvlášť, tak to bylo pokaždé jiné, paprika, pepř, nový, muškátový kvet, česnek... Samostatně to má co pytlík to trochu jinou chuť 🤷‍♂️
Sůl 20g na kilo, někdy trochu míň, když je hodně slanej špek.
Vyudit, dovařit, vychladit
A pak sežrat 😁

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama