Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/137
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi:

Uzení ryb23.11.2021 v 16:14 #1777
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..no jo ona soja (kostky)chce povařit v maggi,ale potom se musí naložit tak jak maso, nejlíp přes noc třeba do kečupu s nakrájenou cibulí a česnekem apod..jedl jsem z ní i segedínský guláš,stroganova..a fakt dobrý.
Uzení ryb23.11.2021 v 15:26 #1774
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> jojo, teorii mám zmáklou od té doby co jsem si to dal u nás v kantýně coby „ masové sojové kostky " a od té doby mě ty sojové názvy děsí 😉 , je to víc jak 15 let, ten kuchař to vařil jenom v bujonu, brrr. 🤦 chutnalo to jak nejaká gumová hmota vymáchaná v maggi klasik 🤣

Upraveno: 23.11.2021 v 15:30

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama