Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/52
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi skok na konec

Uzení ryb30.1.2020 v 08:34 #151
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> .. už roztálo,valím pro maso..😂
Uzení ryb30.1.2020 v 08:56 #152
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Sbirulino> Já dneska pro červiky 😂
Uzení ryb30.1.2020 v 09:53 #153
Ivar Brno-Brno Město, 0/227
offline
Sbirulino>A kolik toho budeš kupovat?Je ti jasný že "poradce" je dnes drahá záležitost 😂😂😂
Uzení ryb30.1.2020 v 13:17 #154
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Ivar> ..s tím se počítá,maso doma,NV zajištěna,pak dám vědět..😂😂😂
Uzení ryb30.1.2020 v 15:08 #155
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> .. pořídil jsem vepřový a hovězí, naloženo, už to trůní v lednici,dík za inspiraci👍😂
Uzení ryb30.1.2020 v 18:28 #156
100lobik Praha 2-Nové Město, 3/85
offline
Chřenovák1> sehnals červíky? Taky potřebuju 😆
Uzení ryb30.1.2020 v 18:34 #157
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
100lobik> Byl jsem v Mivardi v Počernicích 😂
Vzal jsem si krabku za 13 Kč 🤗

Upraveno: 30.1.2020 v 18:35

Uzení ryb30.1.2020 v 18:36 #158
100lobik Praha 2-Nové Město, 3/85
offline
Chřenovák1> zkusím zítra Podolí, to mám nejblíž
Uzení ryb3.2.2020 v 20:24 #159
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Tenhle má pěkný videa

Uzení ryb3.2.2020 v 22:14 #160
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> No pěkný to je, na dělnickou třídu ale nevypadá 😁😁😁
Uzení ryb4.2.2020 v 20:16 #161
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> skouknul jsem pár dalších videí toho hošana. Z toho prvního videa jsem byl trochu na vážkách, jestli je to o vaření, nebo o tom co má za majetek🤔. Celý jehně pro tři atd....
Klobouk dolů, vařit umí, hlavně vcelku jednoduše
Je to ale trochu megaloman😂😂
Uzení ryb5.2.2020 v 20:24 #162
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> tak můj první bůček
PECKA 👍
Uzení ryb5.2.2020 v 21:52 #163
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Duhan>Už slintam
Uzení ryb7.2.2020 v 20:01 #164
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Uzení ryb12.2.2020 v 06:23 #165
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chrenovak1... první a vcelku povedený můj výtvor..😂a dokonce jedlý...

Upraveno: 12.2.2020 v 06:28

Uzení ryb12.2.2020 v 07:23 #166
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> ..tak ti posílám foto prvního díla,povedlo se😂je to s mixem pepře, příště budou bylinky..👍
Uzení ryb12.2.2020 v 09:22 #167
Ivar Brno-Brno Město, 0/227
offline
Sbirulino>Vypadá to velice jedle👍
Uzení ryb12.2.2020 v 09:24 #168
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Sbirulino> Já teď to budu mít luxusně vysušené, protože se tam dostanu až ke konci měsíce 😂
Uzení ryb12.2.2020 v 09:37 #169
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> ..😂no to je pravda😂to hovězí po 10 dnech je jak klacek, vepřový bylo o "něco"lepší, však máme tygří chrup ne?jinak top👍
Uzení ryb12.2.2020 v 09:40 #170
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Ivar> ..to hovězí 😂bych ti doporučil vzít ke tchýni,vsad boty, že bys na ryby jel😂😂nee,to je sranda..
Uzení ryb12.2.2020 v 10:21 #171
Ivar Brno-Brno Město, 0/227
offline
Sbirulino>To není špatný nápad 😂,kdy si mám pro to hovězí dojít?vezmu sebou pro jistotu i kufr se svrškama😂👍
Uzení ryb12.2.2020 v 12:11 #172
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> ono to maso nepřeschne, je to zajímavé, z toho mého prvního pokusu mi zbyl kousek, a ten byl luxus, víc než po měsíci 👍
Teď jsem naložil kousek kejtičky 2,4 kg v celku, tak jsem na to zvědavý, to bude chtít asi víc než mesic🤔
Uzení ryb12.2.2020 v 12:23 #173
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Duhan> Asi bude potřeba o trochu déle naloženo v soli
Uzení ryb12.2.2020 v 13:22 #174
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> myslím si to samý, bylo tři dny, pak jsem ho slil a nasolil znovuted je další dva dny, pak možná ještě jednou, podle situace, jak z toho půjde voda
Uzení ryb12.2.2020 v 13:47 #175
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Duhan> Dobrý je si to zvážit před sušením a po sušení
Mělo by to být tak +- 30%
Uzení ryb12.2.2020 v 14:19 #176
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> To je nějakých 1,7 kg tak uvidím, jak to ještě pusti
Uzení ryb12.2.2020 v 14:48 #177
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Duhan> - 30 %po sušení 👍
Uzení ryb12.2.2020 v 14:53 #178
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> jasný, 😁 když to necháš viset dýl, ztrácí to pořád, i když už pomalu, co jsem dělal sušený plátky, jerky, tam ztratíš daleko víc, to vyschne úplně.
Uzení ryb13.2.2020 v 19:03 #179
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> tak kejtička už visí vedle bůčků 😀😉👍, vody už pustila minumum
Uzení ryb14.2.2020 v 20:07 #180
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> trošku z jiného soudku 😁, ale taky pumelenice 👍 losos, trocha soli cukru a kopru,den dva, pak zlehka opláchnout, usušit, nakrajet platečky, pár kapek citronu a čerstvá bageta s bylinkovým máslem 😋😋
Doporučuji 👍
Uzení ryb14.2.2020 v 20:18 #181
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Duhan>Zkus to s candatem taky chutovka
Uzení ryb14.2.2020 v 22:02 #182
Johnnie Praha 2-Nové Město, 9/840
offline
Duhan> jasně, gravlax!
Uzení ryb17.2.2020 v 13:35 #183
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Tohle zkusit 👍
Něco podobného

Upraveno: 17.2.2020 v 13:35

Uzení ryb17.2.2020 v 14:31 #184
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> ... krásný video o polotovaru nemluvě 👍kde však vzít kvalitní střívko na tu výborně vypadající pochoutku?
Uzení ryb17.2.2020 v 14:33 #185
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Sbirulino> Masoprofit. Cz
Uzení ryb17.2.2020 v 14:40 #186
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> .. díky moc,dnes se chystá další sušení vepřové kotlety,pak bude s bylinkami a ta krása z videa je už teď reálnější..👍 díky..
Uzení ryb17.2.2020 v 14:53 #187
Chřenovák1 Chřenovice, 3/4626
offline
Sbirulino> Příští týden něco naložím až pojedu do Chřenovic
Asi krkovičku a diabůček
Uzení ryb17.2.2020 v 15:21 #188
Sbirulino Brno-Brno Město, 0/376
offline
Chřenovák1> ..to musíš naložit,je to nepřekonatelný 👍, vepřový u nás top1, hovězí top2-je tvrdší,taky to u vás mizí jak pára nad hrncem😂chorvatskej pršut je kulový proti tomuto..👍
Uzení ryb18.2.2020 v 20:16 #189
Duhan Hostomice, 1/160
offline
Chřenovák1> tak do toho salámku půjdu, dám vědět 👍

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama