Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/138
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi:

Uzení ryb17.11.2021 v 10:18 #1746
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> jak se říká „asi šijeme u stejného krejčího" 🤣 mám ty samé 👍a vzhledem k tomu že ten flek byl od středu jabka do pulky a po pár dnech při pokojové teplote začíná mizet, tak jsem přesvedčeny že jsou namrzlé. Neboj, na funkci to nebude mít vliv 😂😂😂

Upraveno: 17.11.2021 v 10:23

Uzení ryb17.11.2021 v 10:09 #1745
Lada Beroun-Město, 3/1,5 tis.
offline
Sbirulino> A tak zima před námi. Já jsem taky jako kluk měl furt kompot. Babička furt jenom zavařovala. 🤭😉
Uzení ryb17.11.2021 v 10:04 #1744
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Lada> ..to naštěstí neumím 😂..nic nebude,kompot budou za trest mít..a že ho bude 😂👍brrr

Upraveno: 17.11.2021 v 10:08

Uzení ryb17.11.2021 v 09:57 #1743
Lada Beroun-Město, 3/1,5 tis.
offline
Sbirulino> No a ještě by jsi mohl upéct sváteční štrůdlík nebo závin. 🤭🤭🤭😉
Uzení ryb17.11.2021 v 09:55 #1742
Lada Beroun-Město, 3/1,5 tis.
offline
100lobik> No a co teprve já. Jsme všichni tři pozitivní a musíme to spolu vydržet 14 dní.🤷🤷🤷🤦🤦🤦😉
Uzení ryb17.11.2021 v 09:48 #1741
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Chřenovák1> ..😂co si myslíš že dělám..😤 naštěstí ne všechny jsou tak nevšední 😂 už loupu,krájím a budou na kompot..
Uzení ryb17.11.2021 v 09:45 #1740
100lobik Praha 2-Nové Město, 10/1 tis.
offline
Sbirulino> 🤣🤣🤣🤣🤣
tak to úplně chápu, mám něco podobného. V pondělí mi ruply záda a já můžu jen ležet... to si nedovedete představit co teď poslouchám 🙄 Už aby šla zítra do práce 🤣🤣🤣
Uzení ryb17.11.2021 v 09:41 #1739
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Sbirulino> Zkoušel jsi jich víc rozkrojit?
Uzení ryb17.11.2021 v 09:40 #1738
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Sbirulino> Tak běž k vodě tam budeš mít klid i od ryb 😂
Uzení ryb17.11.2021 v 09:32 #1737
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Chřenovák1> .. víš co, nejhorší na tom, že je svátek a kdo má poslouchat celej den jak jsem DOBŘE nakoupil 😂😂
Uzení ryb17.11.2021 v 08:52 #1736
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Sbirulino> Šup s nima do sušičky 😂
Uzení ryb17.11.2021 v 08:38 #1735
Duhan Hostomice, 1/585
offline
Sbirulino> To byl mrazík 👍
Uzení ryb17.11.2021 v 07:24 #1734
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..poradna 🥺-včera jsem pořídil 15kg "krásně"vypadajících jablek,po rozkrojení jsou uprostřed okolo jaderníku hnědý, takový vodnatý nevíš prosím co to je? namrzlý? nahnilý?jsem to ještě neviděl 😟
Uzení ryb15.11.2021 v 18:54 #1733
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
sepik> ..i chutná dobře, vyzkoušel jsem do masa zamíchat sušenou papriku, takový ty vločky (ne cvrčky😂)..a je to zajímavá chuť.
Uzení ryb15.11.2021 v 18:43 #1732
sepik Třeboň I, 0/301
offline
Sbirulino> To vypadá luxusně👍👍👍
Uzení ryb15.11.2021 v 18:34 #1731
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Caperplann> ..Caperplanne lišáku,tak jsem si tu náladu silně poopravil 😂koštem vepřového lanšmítku 😂
Uzení ryb14.11.2021 v 20:10 #1730
Caperplann Praha, 2/1,2 tis.
online
Sbirulino>
Uzení ryb14.11.2021 v 19:45 #1729
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Uzení ryb11.11.2021 v 15:31 #1728
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> .. já myslím, že nás ta vrozená lenost přejde a Krkovice ze sklenice bude mít pré😁.. rozjíždí se výroba Tuňák z hrachu,mouka z Thajských cvrčků a z ní proteinové tyčinky a slané krekry 🥺 rostlinné maso jede-nejist maso je trendy🤨😂 mám úplně zkaženou náladu 😂😂

Upraveno: 11.11.2021 v 15:35

Uzení ryb10.11.2021 v 13:35 #1727
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> tak jsem teď koštoval tu pečenou krkovici ve sklenici a je to paráda jak píšeš, na druhé straně musím přiznat že vzhledem mé vrozené lenosti a větší pracnosti se to bude příště jmenovat vepřové ve vlastní šťávě 👍😋🤣
Uzení ryb10.11.2021 v 10:01 #1726
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Sbirulino> Vakuačka je dobrá věc
Uzení ryb10.11.2021 v 09:52 #1725
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Chřenovák1> .. máš to pěkný 👍 už vím,co si budu přát od Ježíška..vakuovačku chci.
Uzení ryb9.11.2021 v 23:10 #1724
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Jeden na vánoce 🤠
Uzení ryb8.11.2021 v 11:28 #1723
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..ani se ti nedivím, že sis pořádně mlaskl,to maso je TOP 👍.. příště si to vychytáš do detailu a hlavně že se ti povedlo👍
Uzení ryb7.11.2021 v 19:47 #1722
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Tak jsem teda dlouho nevydržel a udělal taky košt - vepřovky, mana nebeská, doprčic to je žrádlo, sůl jsem taky trefil akorát, díky kluci moc za rady
Uzení ryb7.11.2021 v 17:56 #1721
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Udělal jsem košt 👍
Uzení ryb7.11.2021 v 11:30 #1720
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Čamlík> Pro tři osoby 🤠
Uzení ryb7.11.2021 v 11:16 #1719
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..po celodenní makačce si takovou porci zaslouží.. nicméně si myslím, že ta dobrota😋nebyla jen pro něj 😀a nebo taky baštil na etapy.
Uzení ryb7.11.2021 v 10:48 #1718
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> no někdo by měl dva obědy
Uzení ryb7.11.2021 v 10:36 #1717
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Chřenovák1> ..ta večeře je luxusní 👍👍👍
Uzení ryb7.11.2021 v 08:28 #1716
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Čudl> tak jabka (jadrničky) jsem tam dal poprvé protože to tam dávají všichni, néé. Úplně nahovno, jak píšeš vůbec mi to nechutnalo, po druhé jsem tam dal cibulu a od té doby super

Upraveno: 7.11.2021 v 08:29

Uzení ryb7.11.2021 v 03:28 #1715
Čudl Otrokovice, 7/1,1 tis.
offline
Čamlík> taky dávám do zelí celou cibuli, nebo když je větší tak na půlky. Už jako děcko jsem měl v zelňáku ruku vraženou až po rameno a lovil cibuli. 🙂 Dávaly se i jabka, ale ty mi nechutnají, ty jsou pak moc měkké, takové rozbředlé.
Uzení ryb6.11.2021 v 21:47 #1714
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Sbirulino> 🤠
Uzení ryb6.11.2021 v 15:16 #1713
Kukac Liberec 3, 11/147
offline
Pohodička u vody
Uzení ryb5.11.2021 v 17:57 #1712
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> já mám rád slanější tak jsem to dal tak nějak odhadem asi mezi vama dvouma, tak uvidím. Když tak příště přisolím
Uzení ryb5.11.2021 v 16:34 #1711
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Čamlík> Já dávám 16 g sole
Uzení ryb5.11.2021 v 16:02 #1710
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> já jsem tam dal poprvé 4 a holkám to chutná víc jak nakládačky, tak teď tam dávám 3 vrstvy po 5 ti a nestačí to, ale víc tam nejde dat, to by tam nebylo žádné zelí Stejné to mám s utopencama a zavináčama, už musím dávat kolik masa tolik cibule, stejně zmizí první cibule
Uzení ryb5.11.2021 v 15:21 #1709
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..s tou cibulí je to pro mě veliká inspirace 👍.. díky,tak příště..s tím česnekem, nedávám ho kvůli holkám a já si ho občas k masu nakrájím na plátky.. jasně česnek,to je břink souhlas 👍
Uzení ryb5.11.2021 v 15:02 #1708
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> tak naložené a založené to mám podobně, dal jsem tam navíc trochu česneku, ten jím aj k buchtám akorát jsem tam nedal ten cukr, to jsem už nestihl, zkusím příště. U nás se to maso ani lunč moc neschová, nemá nárok a s tím zelím je to super, ať se podaří, není nad domácí. Já tam do hrnce rozmístím tak 10-15 celých oloupaných cibulí, jsou první co z toho zmizí
Uzení ryb5.11.2021 v 14:23 #1707
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..jak jsi mě psal o tom mladým zelí (na naložení)byla to pravda.. teď jsem si nechal nakrouhat (byl jsem línej 😀)je naložený vše stejným způsobem a krásně kvasí a brblá.. už jsem se lekl co bylo špatně předtím..díky

Upraveno: 5.11.2021 v 14:25

Uzení ryb5.11.2021 v 14:01 #1706
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> .. než jsem ti to odeslal,3×to nešlo,tak jsem psal znovu a znovu😁..o lanšmitku mi povídej.. vynikající!!!!to zavařený maso je taky trumf,dlouho na něho nehledime,něco do vaření víc s chlebem 😀👍užral bych se když ho promíchám s těstovinama a do toho nakrájím rajčata,ale ty dobrý ne holandský nebo odkud to je😟

Upraveno: 5.11.2021 v 14:04

Uzení ryb5.11.2021 v 13:54 #1705
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> .. dávám ještě čtvrt lžičky moučkovýho cukru,maso má pak mírně šunkovou chuť..trochu mletýho kmínu, mírně pepře..do každé sklínky dej na dno lžičku vody,pokud máš kousek kůže tak na dno 1×1cm,pokud není kůže,nic se neděje.Maso upratuj a pořádně napěchuje do sklinek.Teď jsem taky dělal 👍 držím ti palce a neboj se toho👍..jo a podle velikosti sklinek zavařovat 2×2hod.samozř.po 24hod.nedavam pragandu apod.naskládám do lednice a v pohodě.
Uzení ryb5.11.2021 v 13:20 #1704
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> aj tak je to pěkná hromada 😉 ale věřím ti, je jasné že to maso "zežere" a bude to v pohodě, zkusím a uvidím, dělám poprvé, když tak další várku přispůsobím minule jsem dělal ten lunč a byl perfekt, moc dlouho nevydržel, dal se jíst aj samotný
Uzení ryb5.11.2021 v 13:06 #1703
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> ..na kg masa dávám 13gr soli,je to ověřený neboj.
Uzení ryb5.11.2021 v 11:56 #1702
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Ogaři, kolik dáváte soli cca na kilo masa když děláte maso ve vlastní šťávě, ať to nepřeženu 🤔
Uzení ryb2.11.2021 v 19:48 #1701
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> tak jo, zkusím to a poreferuju
tak tu pečenou jsem už opsal a zítra ju jdu dělat, ale mám 5 kg tak to rozdělím a zkusím aj zavařit.

Upraveno: 2.11.2021 v 20:00

Uzení ryb2.11.2021 v 19:46 #1700
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Čamlík>Ja jsem ji taky dělal a mnamka

Tohle jsem jedl na gastrosrazu na podzim a bylo to luxusní
Zatím jsem to nedělal

Upraveno: 2.11.2021 v 19:48

Uzení ryb2.11.2021 v 19:43 #1699
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> jojo, já jenom jestli neví jak to bude chutnat, někdy je dost prorostlá, tak jestli to nebude vadit
Uzení ryb2.11.2021 v 19:14 #1698
Sbirulino Brno-Brno Město, 3/2,2 tis.
offline
Čamlík> .. já ho vyhodil.. máš asi pravdu, že nebylo zralé,bylo mě divný že paní měla ve skladu jen 5 hlávek (beru jej od pěstitelů)a vždycky ho tam mají metráky,no stalo se.. nevadí,jo a taky nebyla otevřená krouhárna,to mě mohlo trknout.
Uzení ryb2.11.2021 v 19:11 #1697
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,9 tis.
offline
Čamlík> Veškeré maso se dá zavařit 😂

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama