Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/136
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi:

Uzení ryb25.11.2021 v 21:00 #1794
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Jedlé byly už nejsou 😂
Uzení ryb25.11.2021 v 20:35 #1793
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Čamlík> měl být do klobás, ale kvůli teplotě při uzení klobás, byly radši špekáčky, tam je ta teplota jistá 😉
Klobásy by moooc trpěly
Uzení ryb25.11.2021 v 20:22 #1792
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Duhan> ten divočák musel byt ale velkej bejk 😂😂😂
Uzení ryb25.11.2021 v 20:19 #1791
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Ogaři, pěkně si tu ty pravomoci přenecháváte 👍🤣🤣
Uzení ryb25.11.2021 v 20:15 #1790
Lada Beroun-Město, 3/1,4 tis.
offline
Rankiler> Tak ten to nebyl.😉
Uzení ryb25.11.2021 v 20:09 #1789
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Duhan> ..👏 vypadají hódně silně jedle👍

Upraveno: 25.11.2021 v 20:11

Uzení ryb25.11.2021 v 20:01 #1788
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Jaký jsou musí říct Roman, já nemám pravomoce 😉
Uzení ryb25.11.2021 v 19:59 #1787
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Hele kluci, nemám u sebe recept, tak to bude cca, co vím z hlavy
Tuším,
40% hovězí maso (tady byl divočák)
30% vepřové maso
25 % vepřové sádlo hřbetní ( největší voser, nakrájet kostičky)
5% uzený špek.

Koření, beru z masoprofit, hotové, je to pořád stejné, když jsme brali koření každé zvlášť, tak to bylo pokaždé jiné, paprika, pepř, nový, muškátový kvet, česnek... Samostatně to má co pytlík to trochu jinou chuť 🤷‍♂️
Sůl 20g na kilo, někdy trochu míň, když je hodně slanej špek.
Vyudit, dovařit, vychladit
A pak sežrat 😁
Uzení ryb25.11.2021 v 19:47 #1786
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Lada> vole 😂
Uzení ryb25.11.2021 v 19:39 #1785
Rankiler Beroun-Centrum, 7/57
offline
Lada> Ahoj. A nebyl ten starý řezník Šimpach co měl bufet na náměstí??
Uzení ryb25.11.2021 v 16:40 #1784
Lada Beroun-Město, 3/1,4 tis.
offline
Čamlík> To je podle starého receptu ještě staršího řezníka z Hostomic. A to je tajny recept jako na Becherovku. Střeží ho dva hlídací psy. 🤭😉👍
Uzení ryb25.11.2021 v 15:15 #1783
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> jojo 😃, tak snad nám to prozradí 😉
Uzení ryb25.11.2021 v 15:13 #1782
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Čamlík> Myslíš na ty špekáčky?
To musí uvolnit Duhan 😂
Uzení ryb24.11.2021 v 22:41 #1781
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> a recept ??? 🤔😉
Uzení ryb24.11.2021 v 19:51 #1780
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Špekáčky od Dušana (Duhan)
Uzení ryb24.11.2021 v 19:11 #1779
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Začíná čas krůt 🤠

Uzení ryb23.11.2021 v 18:46 #1778
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> je fakt že když to tak popisuješ, tak to nemusí byt špatné, ale ten náš kuchař se s tím tehdy vubec nesral 👍😉😜
Uzení ryb23.11.2021 v 16:14 #1777
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Čamlík> ..no jo ona soja (kostky)chce povařit v maggi,ale potom se musí naložit tak jak maso, nejlíp přes noc třeba do kečupu s nakrájenou cibulí a česnekem apod..jedl jsem z ní i segedínský guláš,stroganova..a fakt dobrý.
Uzení ryb23.11.2021 v 16:12 #1776
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Chřenovák1> jojo, dáváš na bůček sojovku viď 🤭😂😂😂
Uzení ryb23.11.2021 v 16:12 #1775
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Sbirulino> recept radši nééé, 😂 ale asi je to jako se vším, když se umí udělat tak to může být dobrý, hlavně si to nezhnusit, ještě než to člověk ochutná
Uzení ryb23.11.2021 v 15:26 #1774
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> jojo, teorii mám zmáklou od té doby co jsem si to dal u nás v kantýně coby „ masové sojové kostky " a od té doby mě ty sojové názvy děsí 😉 , je to víc jak 15 let, ten kuchař to vařil jenom v bujonu, brrr. 🤦 chutnalo to jak nejaká gumová hmota vymáchaná v maggi klasik 🤣

Upraveno: 23.11.2021 v 15:30

Uzení ryb23.11.2021 v 15:19 #1773
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Čamlík> Když to dáš vařit ve vývaru nebo v bujónu tak to pomalu nepoznáš rozdíl
Uzení ryb23.11.2021 v 15:16 #1772
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Chřenovák1> už jenom podstata toho názvu mě děsí 😂 né fakt, my to doma neděláme vůbec, ale jak jsem psal Sbirulinovi, určitě bych neměl problém to sníst 👍 prej když se to umí dochutit a připravit, tak to jde.
Uzení ryb23.11.2021 v 15:09 #1771
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> jojo, určitě bych s tím problém neměl
Uzení ryb23.11.2021 v 15:06 #1770
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Čamlík> Taky občas si dělám sójové maso 🤣
Uzení ryb23.11.2021 v 15:06 #1769
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Čamlík> .. vizuálně trefný 😂😂kupodivu fakt jedlý..ale jestli za mnou přijde letos Ježíšek,to si jistý nejsu 😂👍
Uzení ryb23.11.2021 v 15:02 #1768
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Duhan> to vypadá mnohem důvěryhodněji 👍😋
Uzení ryb23.11.2021 v 15:00 #1767
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> tak ta jedna část na tom talířku mi něco připomíná, něco jak když od vnuka a ta druhá co se tváří jak maso to se dá jíst??? 🤔😢😉
Uzení ryb23.11.2021 v 14:22 #1766
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Duhan> .. já ty sójový šůlky jedl u známého 😁a světe div se šmakovaly mě hodně.. když jsem pořídil suroviny k"výrobě"bylo to dražší než bych si nechal namlet výběrový maso 😂..ale kdybys chtěl recept..😂😂

Upraveno: 23.11.2021 v 14:25

Uzení ryb23.11.2021 v 14:14 #1765
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Sbirulino> my měli o víkendu taky soju 🤭
Uzení ryb23.11.2021 v 14:13 #1764
Duhan Hostomice, 1/584
offline
Sbirulino> Ty jsi zlobil? 😂
Uzení ryb23.11.2021 v 13:56 #1763
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
..a teď vás kluci pobavím😂dnes jsem vařil..dýňový pyré se sojovýma karbenátkama (na talíři i s podpisem 😂)vytuněná šmakuláda ohromná 👍

Upraveno: 23.11.2021 v 13:58

Uzení ryb20.11.2021 v 23:26 #1762
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
online
Uzení ryb20.11.2021 v 07:56 #1761
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
.. dnešní sklizeň 😉
Uzení ryb18.11.2021 v 13:47 #1760
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Lada> ..Láďo věř že kdyby to šlo,poslal bych Vám klidně i celý pekáč..👍😁
Uzení ryb18.11.2021 v 12:42 #1759
Lada Beroun-Město, 3/1,4 tis.
offline
Sbirulino> No popravdě, to byl nápad přítulkyně. 🤭
Škoda, že nejde kousek poslat....🤗🤗🤗😉
Uzení ryb18.11.2021 v 11:52 #1758
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
Lada> .. dal jsi manželce dobrou motivaci 👍😁jabčákovka jak dělo.

Upraveno: 18.11.2021 v 11:53

Uzení ryb17.11.2021 v 17:32 #1757
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> no to je fofr, tolik vitamínů na jednom místě 🤣🤣🤣
Uzení ryb17.11.2021 v 16:36 #1756
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
..tak..jablečný dílo dokonáno 😨 příště kupuju jen maso 🥺
Uzení ryb17.11.2021 v 16:06 #1755
100lobik Praha 2-Nové Město, 10/975
offline
Sbirulino> 🤣🤣🤣🤣
taky si jeden fórek přidám 😉
Uzení ryb17.11.2021 v 15:59 #1754
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
100lobik> .. ještě k tomu manželčinu brblání..trochu humoru😁takhle by to mělo fungovat

Upraveno: 17.11.2021 v 16:01

Uzení ryb17.11.2021 v 13:02 #1753
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
chlapi, stejně je to o tom že s babama je to na hovno a bez bab na ještě větší
Uzení ryb17.11.2021 v 12:52 #1752
Čudl Otrokovice, 7/1 tis.
offline
Čamlík> všechny baby jsou stejné, jen ta moje je ještě o něco horší. 😢
Uzení ryb17.11.2021 v 12:42 #1751
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
100lobik> .. buď na pohodu,bych měl ušiska "zahlušený"a radost z novýho proutku 😁a hlavně ať máš záda v klapu👍
Uzení ryb17.11.2021 v 12:38 #1750
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> nenííí, vůůbec 😉🤣🤣🤣
Uzení ryb17.11.2021 v 12:33 #1749
100lobik Praha 2-Nové Město, 10/975
offline
Sbirulino> mně do té "skvělé" sváteční atmosféry ještě přivezlo PPL nový prut, který jsem si včera objednal 🙈, prý ať jdu už vážně s těma rybama do prdele 🙉
Uzení ryb17.11.2021 v 12:26 #1748
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2,1 tis.
offline
..dostal jsem i najest 😁 myslíte, že to filé je nějaká provokace? 😁
Uzení ryb17.11.2021 v 10:27 #1747
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
jak to tady čtu, tak si opět potvrzuju že některé baby jsou VŠECHNY stejné 🤣🤣🤣

Upraveno: 17.11.2021 v 10:27

Uzení ryb17.11.2021 v 10:18 #1746
Čamlík Malenovice, 0/1 tis.
offline
Sbirulino> jak se říká „asi šijeme u stejného krejčího" 🤣 mám ty samé 👍a vzhledem k tomu že ten flek byl od středu jabka do pulky a po pár dnech při pokojové teplote začíná mizet, tak jsem přesvedčeny že jsou namrzlé. Neboj, na funkci to nebude mít vliv 😂😂😂

Upraveno: 17.11.2021 v 10:23

Uzení ryb17.11.2021 v 10:09 #1745
Lada Beroun-Město, 3/1,4 tis.
offline
Sbirulino> A tak zima před námi. Já jsem taky jako kluk měl furt kompot. Babička furt jenom zavařovala. 🤭😉

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama