Založeno: 5.12.2019 v 10:18, Správci: Kliďas66,

Kliďas66 Příbram I, 7/106
offline
Kdo udíte ryby a jak ? Vyrábím generátor studeného kouře (dýmovník). Kdo jak a čím udíte ? Jak ryby před uzením nakládáte ? Je lepší udit teplým nebo studeným kouřem ? Až vyrobím dýmovník, tak chci udit podkovy kapra.

Odpovědi:

Uzení rybVčera v 21:54 #865
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Něco na sušení 🤠
Uzení ryb24.1.2021 v 15:49 #864
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Uzení ryb24.1.2021 v 09:57 #863
Uzení ryb23.1.2021 v 10:31 #862
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Sbirulino >No mě už včera začala 🎣sice na chvilku, ale u vody sem byl 👍rybka se taky povedla 🐟ale to víš, taky sem už okoštoval 😋😃
Uzení ryb23.1.2021 v 10:19 #861
Sbirulino Brno-Brno Město, 1/1,3 tis.
offline
Kovin> .. než přijde sezona no..😂 mám obavu o svoji " pěstěnou "postavu😂 znáš to,furt koštuju👍
Uzení ryb23.1.2021 v 10:00 #860
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Sbirulino >Vidím že se taky pilně připravuješ na sezónu 🎣🐟Paráda 😋
Uzení ryb23.1.2021 v 09:34 #859
Sbirulino Brno-Brno Město, 1/1,3 tis.
offline
.. lanšmit z mletého plecka..plecko se mě zdá šťavnatý a hlavně pouští hodně "zoftu"mňam aspiku.....2kg mletého plecka,26gr.soli, koření : 1/2kavove lž.pepře,3-4stroužky česneku - podrtit,1/2kávové lž.mleteho kmínu,2lžičky obyčejné hořčice,2lžíce studené vody,někdy dám do směsi sušené vločky červené papriky.Směs hodně dobře upratuju.. zavařuju v hrnci 2hod.a druhý den 1,5hod.při 80°-90°C.Je z toho 10 skleniček,viz.foto.

Upraveno: 23.1.2021 v 09:43

Uzení ryb22.1.2021 v 19:15 #858
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Chřenovák1> Pěkný,vypadaly ty sumci fakt moc pěkně
Uzení ryb22.1.2021 v 19:05 #857
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Uzení ryb20.1.2021 v 15:34 #856
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
sepik> Dám to na plech a nastavím troubu
Dělám to asi dvě hodiny a druhy den tak 1,5 hoďky
Teplota kolem 90
Příští víkend budu dělat nějaké sklenky tak dám fotodokumentaci 🤣

Upraveno: 20.1.2021 v 15:37

Uzení ryb20.1.2021 v 14:46 #855
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Chřenovák1> Nedávno jsi tu psal,že maso zavařuješ v troubě,jak to děláš? Dáváš sklenice do pekáče s vodou? A na jak dlouho? Líbí se mi,že si v troubě nastavíš teplotu a nemusíš to hlídat
Uzení ryb20.1.2021 v 10:48 #854
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Asoa >Mildo dík a co vím určitě, tak se nejvíc těšíme na ryby🎣😃, až potom za odměnu svačinka 😋👍
Uzení ryb20.1.2021 v 09:55 #853
asoa Olomouc, 18/269
offline
Kovin> pěkná práce Miro, no ať už frčíme k vodě něco zežrat😋.. Jen nevím jestli se těším víc na ryby nebo na žvanec😁

Upraveno: 20.1.2021 v 09:56

Uzení ryb19.1.2021 v 21:39 #852
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Duhan >Hotovo 😉
Uzení ryb19.1.2021 v 21:28 #851
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Kovin> díkec, vyzkouším 👍👍👍
Uzení ryb19.1.2021 v 21:12 #850
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Duhan >na 10 sklinek bůček 1,2 kg krkovice 1,8 kg pomelu každý zvlášť a ten bůček pomelu dvakrát, dám do mísy, pak přidám sůl, pepř a papriku a pořádně to propracuju. Náplním do sklinek a zavařuju v hrncu 3 hodiny na 85 až 90 stupňů. Pak to nechám pozvolna schladit. A to je celí. Ať se daří 👍✌️😉
Uzení ryb19.1.2021 v 20:59 #849
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> kolinko je dobrý, máma dělá něco podobného z bůčku a je to fakt pecka, jen to koření s česnekem, dělá takovou pastu a tím to potom potre, až když je to vařený, a pak pár dní do lednice uležet 👍👍👍

Mě na těch videích fascinují ty jejich tupý nože 😁😉
Uzení ryb19.1.2021 v 20:17 #848
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Tohle taky vypadá dobře 🤠

Uzení ryb19.1.2021 v 19:54 #847
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Zapoměl jsem na fotku 😂😂🥴
Uzení ryb19.1.2021 v 19:53 #846
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Panenky s bůčkem už visí, omyto vínem a postříkáno kulturou
Uzení ryb19.1.2021 v 19:41 #845
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Kovin> parádička 👍👍👍, jak vyrábíš ten lanšmít? Nehodil bys recept?
Lidlacký sklenice jsou nejlepší, dávám do nich vepřovky, když tedy jsou 😁
Uzení ryb19.1.2021 v 18:40 #844
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Sbirulino >díky 😉to máš pravdu, ale hlavně vím co jím 👍U nás to vypadá že zima bude dlouhá, k vodě to není ☹️tak se připravuju 🎣🐟Ještě mám v plánu dělat nějaky domácí nástrahy 😃
Uzení ryb19.1.2021 v 18:24 #843
Sbirulino Brno-Brno Město, 1/1,3 tis.
offline
Kovin> .. není nad dobře najezenýho rybáře, máš pěkný produkty👍😁
Uzení ryb19.1.2021 v 18:06 #842
Kovin Olomouc, 0/47
offline
Hlásím se opět z Olomouce ✌️Sklenice naplněné a teď už jenom zavařuju 😊Lančmít 👍
Uzení ryb19.1.2021 v 08:40 #841
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Víkendové snažení stalo za to 👍
Uzení ryb17.1.2021 v 16:36 #840
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Tyhle dva kousky jsou akorát 👍
Uzení ryb17.1.2021 v 16:03 #839
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Necelé tři týdny sušené , které bylo naloženo ve vakuu
Ještě by to chtělo nechat dýl
Uzení ryb17.1.2021 v 16:01 #838
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Závěs je pověšen 🤣
Uzení ryb17.1.2021 v 15:31 #837
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> moc pěkný ty prsíčka 👍
Klobásky už začínají vypadat taky k světu 👍
Uzení ryb17.1.2021 v 15:09 #836
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Jeden známý 🤣
Uzení ryb17.1.2021 v 15:05 #835
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> To tys udil?
Uzení ryb17.1.2021 v 14:51 #834
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Uzené kachní prsíčko 🤠
Uzení ryb17.1.2021 v 14:15 #833
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> šikovnej, já to neumím vložit 🥴
Uzení ryb17.1.2021 v 14:11 #832
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan>



Upraveno: 17.1.2021 v 14:15

Uzení ryb17.1.2021 v 13:59 #831
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Sbirulino> luxusní papání
Uzení ryb17.1.2021 v 13:58 #830
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Až dorazím do Prahy tak to budu hledat na PC 🤠
Uzení ryb17.1.2021 v 13:37 #829
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> nemůžu to najít, do pr...., vím že dávali dvě prsa na sebe, kůží ven, tu potom sloupnuli.
To je tak, když si to člověk neuloží
Uzení ryb17.1.2021 v 13:01 #828
Uzení ryb17.1.2021 v 12:58 #827
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> 😂😂😂 To by asi neprošlo, ale nápad super, zkusím ho nadhodit 😂😂😂
Uzení ryb17.1.2021 v 12:56 #826
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Předělat sprcháč na sušárnu 🤣🤣🤣
Uzení ryb17.1.2021 v 12:56 #825
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Dej odkaz na to video
Uzení ryb17.1.2021 v 12:50 #824
Duhan Hostomice, 1/446
offline
Chřenovák1> ještě ne, ale chystám se na ně 😁, už jsem zkouknul videjko 👍. Teď bhdu muset dát asi chvíli pauzu, musím doma předělat sprcháč 🥴
Uzení ryb17.1.2021 v 12:42 #823
Sbirulino Brno-Brno Město, 1/1,3 tis.
offline
..ingredience na krůtí gyros, nahřátí cabaty na kachlech a pak už jenom dobrou chuť🍻
Uzení ryb17.1.2021 v 12:11 #822
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Duhan> Zkoušel jsi sušit třeba kachní prsa ?
Uzení ryb17.1.2021 v 11:36 #821
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Duhan> Ok,díky moc,zkusím a uvidím.
Uzení ryb17.1.2021 v 11:16 #820
Duhan Hostomice, 1/446
offline
sepik> kulturu přidávat nemusíš, já to chtěl vyzkoušet, tak jsem ji pořídil, po čtrnácti dnech se to už nechá jíst, ale měsíc je lepší, záleží na teplotě, co jsem našel první recept ten byl na měsíc do ledničky, jde to i třeba při 10 stupních, ale já jedu relativně zimu, ono víc zraje.
Bez kultury se přidává víno, kvůli pH.
Teď jsem zkusil pověsit celou krkovici do 8-10 stupňů, tak uvidíme jaký bude výsledek 😁
Jinak na YouTube je spousta inspirace 😉, taky tam čerpám 👍
Uzení ryb17.1.2021 v 11:03 #819
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Duhan> Krásná práce,jak dlouho je sušíš a při jakých teplotách a musíš přidávat kultury? Chtěl bych to zkusit a nevim si rady
Uzení ryb17.1.2021 v 11:01 #818
Sbirulino Brno-Brno Město, 1/1,3 tis.
offline
sepik> ..o tom nesmíš ani na vteřinu pochybovat🥇 😁👍

Upraveno: 17.1.2021 v 11:05

Uzení ryb17.1.2021 v 11:00 #817
sepik Třeboň I, 0/88
offline
Chřenovák1> To vypadá na velmi příjemné ránko😁
Uzení ryb17.1.2021 v 10:27 #816
Chřenovák1 Chřenovice, 5/8 tis.
offline
Dobré ránko 🤠

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama