Založeno: 13.8.2019 v 12:08, Správci: Dadas,

Dadas Praha 1-Staré Město, 1/0
offline

Odpovědi skok na konec

Kapr obecný13.8.2019 v 13:03 #1
asoa Olomouc, 17/108
offline
Mozna by nebylo na skodu byt konkretnejsi
Kapr obecný13.8.2019 v 13:21 #2
Caperplann Praha, 2/358
online
Jo jo kapr kapr. 😂
Kapr obecný13.8.2019 v 13:47 #3
Bohys Boskovice, 11/30
offline
Nejčastěji vyskytovany ve vodním prostředí patří do čeledi kaprovitých má fousky a šupiny
Kapr obecný13.8.2019 v 14:19 #4
Chřenovák1 Chřenovice, 3/3470
offline
Ryba určena na maso 😂
Kapr obecný13.8.2019 v 15:22 #5
Radýs78 Moravské Bránice, 8/1344
offline
Chřenovák1> Dovolím si nesouhlasit, Kapra jen z tradice na Vánoce, jinak je to blato.... ☹️
Amur je daleko lepší, ale takový Candát, či Štika na másle je nej a Okoun je top... 🤗
A delikatesa jako Úhoř z udírny, hmm to mňamka... 👍😉
Kapr obecný13.8.2019 v 16:25 #6
Chřenovák1 Chřenovice, 3/3470
offline
Radýs78> To jo😂😂, ale kapr a duhač se vysazujeme cíleně do revíru na maso pro rybáře 🤗
Kapr obecný13.8.2019 v 17:51 #7
Cunikcz Chomutov, 7/638
offline
Radýs78> ještě jste kolego Zapoměl na sumce okolo metru. Taky moc dobrý, jen to nesmý být ocas. A nedávno jsem jedl potočáka, to byl panečku zážitek

Upraveno: 13.8.2019 v 17:58

Kapr obecný13.8.2019 v 18:02 #8
asoa Olomouc, 17/108
offline
Cunikcz> ano potocak na masle a kmine luxus
Kapr obecný13.8.2019 v 18:32 #9
Kukac Liberec 3, 9/101
offline
Kapr na žrádlo je na nic, jsem zvyklý na candáty
Kapr obecný13.8.2019 v 18:41 #10
Radýs78 Moravské Bránice, 8/1344
offline
Chřenovák1> No to asi jo, ikdyž já si Kapry rád zachytám, su nejvíc kaprař, ale vice méně chuť a pust... 👍
Kapr obecný13.8.2019 v 18:48 #11
Radýs78 Moravské Bránice, 8/1344
offline
Cunikcz> Nezapoměl, já jen Sumce nechytám.
Sumce jsem jedl jednou v jakési čmani a nebyl nic moc a podruhé uzenýho, ten už byl good... 😊
Jinak vím že okolo metru jsou nej... 👍
No a nejen potočák, ale i Ostroretka nebo Podhoustev když se jen nasolí, pěkně s drceným kmínen a pak na grilu na dřevěné uhlí, noo to je taky ňamka... 🤗
Kapr obecný13.8.2019 v 19:56 #12
Cunikcz Chomutov, 7/638
offline
Radýs78> jop, já asi s nimi začnu příští rok. Tenhle rok žádnýho nemám, ale to je hlavně proto že vláčecí sezóna přijde na podzim. Amura zkusíme na vánoce (stojí asi o jednu korunu víc než kapr, takže se to dá). Štiku i candáta jsem jedl (štiku víckrát) a jednou byla v těstíčku a to nebylo špatný. Potom to ale byli podkovy a to za moc nestálo. Candát byl jako filet a to bylo vcelku dobrý. Oba dva chytám (candáta zatím žádnýho nemám, ale tenhle podzim se o nějakýho pokusím) a pouštím. Vezmu si 4-5 kaprů a 2-3 sumce. Ùhoře jsem jedl uzeného a vcelku to šlo, ale taky pouštím.

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama