Založeno: 13.9.2018 v 06:27, Správci: kubicek84,

kubicek84 Vyškov - Město, 2/4
offline
Poradte nekdo recept na jednoduchy partik

Odpovědi:

Domaci partikl16.9.2021 v 19:25 #14
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2 tis.
online
..perfekt, díky za prezentačku 👍
Domaci partikl16.9.2021 v 19:17 #13
Chřenovák1 Chřenovice, 5/10,5 tis.
offline
100lobik> Máš je tu 👍
Mě to zatím funguje 🤣

Upraveno: 16.9.2021 v 19:18

Domaci partikl16.9.2021 v 18:58 #12
100lobik Praha 2-Nové Město, 10/960
offline
tak sorry, fotky jindy 😤😤😤
Domaci partikl16.9.2021 v 18:58 #11
100lobik Praha 2-Nové Město, 10/960
offline
Sbirulino> myslíš takhle? 👍
2 dny nechám namočenou, pak uvařím, cca hoďku a nechám ve vodě do druhého dne 🙂
Domaci partikl16.9.2021 v 18:23 #10
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2 tis.
online
Lada> ..super návod 👍s papiňákem,nedovedu si opravdu představit vařit byť 5kg v kakáču na plynovým sporáku 😉
Domaci partikl16.9.2021 v 18:02 #9
Lada Beroun-Město, 3/1,4 tis.
offline
Kukuřice se musí vařit. I kdyby byla namočená měsíc, tak nezměkne. Já ji vařím v papiňáku. Den předem kuku namočím. V papiňáku na mírném ohni, ( na el. sporaku na 4) od doby varu, vařím 30 min. Odstavím a neotvírám. Většinou vařím večer. Ráno vychladlé otevřu a kuku je přesně akorát. 😉🎣
Domaci partikl16.9.2021 v 15:09 #8
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2 tis.
online
Antabus> ..jednalo se zcela určitě o nepovařený,nebo silně nedovařený partikl,p.Punčochař k celé věci vydal silně emotivní text, který je nyní hodně pokrácen..jsem spíš vláčkař,bobek a feeder praktikuju předsezónně, dále občas..na 3-4hod.mě dostačuje malý kyblík s krmčem proloženým bonduelkou a to jsme na něj dva.. mám spíš pocit, že rybky stejně zajímá co je na háku,prokrmovaní je spíš jahůdka na dortu..partikl mě nebyl nikdy třeba..snad pochopím, že lidi napráskají do vody kýble čehosi když jedou na 3dny a víc,pak taky dle ha vody..ale nepochopím, že existují takoví dementi, kteří nevědí že partikl se musí řádně připravit.

Upraveno: 16.9.2021 v 15:10

Domaci partikl16.9.2021 v 14:12 #6
Antabus Vyškov - Město, 0/30
offline

https://www.inrybar.cz/silenost-79-mrtvych-trofejnich-kapru-za-desitky-tisic-korun-ryby-zabil-partikl/

citace: Sbirulino


Nejsou tam moc podrobnosti, ale počítám, že šlo o zkvašenou NEpovařenou kukuřici v enormním množství...to je samozřejmě špatně, uvařit se musí vždy, ať už se používá "čerstvá" nebo prokvašená.

Jinak je ale kuku za mě TOP, přídávám vždy řepku, bohužel skvělá cena je vykoupená tou pracnou přípravou (zkuste vařit 5-10kg v hrncích na sporáku )
Domaci partikl16.9.2021 v 12:33 #5
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2 tis.
online
https://www.inrybar....-ryby-zabil-partikl/

Upraveno: 16.9.2021 v 12:36

Domaci partikl16.9.2021 v 12:22 #4
Sbirulino Brno-Brno Město, 2/2 tis.
online
..omyl omluva😶‍🌫️

Upraveno: 16.9.2021 v 12:30

Domaci partikl13.9.2018 v 10:49 #3
Kuba95 Třinec (Staré Město), 1/42
offline
Jestli máš dost času tak stačí tak několik dní dopředu kukuřici ponořit do vody za pár dní změkne nebo ji povařit. Úplně stejný postup s řepkou, konopným semínkem, pšenicí, tygří ořech atd... A tak pár hodin před lovem můžeš pro zatraktivnění prolít melasou nebo nějakým jiným tekutým aktraktorem. Záleží na jakou rybu se chystáš jít a v jakou roční dobu.
Domaci partikl13.9.2018 v 10:19 #2
Stanik Žákava, 3/192
offline
Ano ano jak píše kolega. Jen dlouho vařit aby změkla proto to dělám venku na ohni . A asi vem nějaký starší nepotřebný hrnec. To aby jsi nedostal od manželky po čumy , že ji likvidujes nádobí 😂
Domaci partikl13.9.2018 v 08:26 #1
JendysACS Rakovník I, 1/6
offline
Ahoj ja si doma vařim kukuřici kterou zbíram na poli.Dam jí do velkýho hrnce přidam tam nejakou esenci kterou koupiš v drogerii nebo melasu proste prichut jakou chces a vařim to.ona se krasne obarvý a natahne to aroma.skoro nic to nestojí a fungujeto

Pro přidání příspěvku se registrujte a přihlaste.

Reklama